fbpx

Menu

Selskabsmenu (Pr. Kuvert, Min. 20 kuverter)

Inkl. Velkomstbobbler, Vin til Forret, Vin til Hovvedret og Portvin til Dessert (Eller Matchede ØL)

Tilkøb Fri bar: Øl, vin, vand, sodavand, saft og kaffe: 199,00 kr./kuvert

Menu 1

Forret:
Vilde Svampe Risotto
Hovedret:
Supreme Kyllingebryst, Kartoffelmousse, Broccoli Asparges, Gulerødder, Pandestegt kartofler, Veloute Supreme Sauce, Garnish.
Dessert:
Chocolate Mousse med Forskellige Bær
Medfølger:
Brød, 2 slags tapenader, matchende vin, øl eller sodavand til hver ret.

449,00 kr.

Menu 2

Forret:
Laksefilet på bund af kartoffelmousse og spinat, serveret med tigerrejer, ørredrogn, safran sauce, spødt lakseskind, og ærteskud.
Hovedret:
Langtidstegt oksecuvette på bund af trøffelseleri pure, trøffel pommes duchesse, broccoli asparges, gulerødder, portvin demiglace og bearnese sauce, hvidløgsspirer garnish.
Dessert:
Mango og Passionsfrugt Cheesecake, Pistacie Ganache, Blåbær, Jørdbær, Mynte, og Mangosorbet På bund af ristede kokosflager.
Medfølger:
Brød, 2 slags tapenader, matchende vin, øl eller sodavand til hver ret.

499,00 kr.

Menu 3

Forret:
Tapas Del Mar (Tigerrejer pe bund af hvidløgscreme, Gravad Laks med citroncremefraiche og salted agurk, Sashimi gulfinnet tun med Tataki dressing, blæksprutte på peberfrugt creme.
Hovedret:
Oksemørbrad på bund af jørdskokpure, kartoffellgratin, asparges, rødbeder, trøffel demiglace og trøffel holandaise, garnish.
Dessert:
Blåbæer cheesecake, blåbær sorbet, friske blæbæer.
Medfølger:
Brød, 2 slags tapenader, matchende vin, øl eller sodavand til hver ret.

599,00 kr.

Menu 4

Forret:
Kammuslinger på bund af bomkålpure, enoki svampe, buerre blanc foam, forskellige urter.
Hovedret:
Beef Wellington, Asparges, Broccoli Asparges i Buerre Monte, Trøffel Pommes Duchesse, Demiglace, Trøffel Bearnaise, Frisk Italiensk Trøffel, Garnish
Dessert:
Blåbær Red Velvet Kage, Macarons, Pistacie og Jordbær Ganache, Merinque, Forskellige Friske Bær, Sorbet.
Medfølger:
Brød, 3 slags tapenader, matchende vin, øl eller sodavand til hver ret.

799,00 kr.

Menu 5

Forret:
Brioche Toast med Æggeblommer og Royal Oscietra Caviar, Cremefraiche, forskellige urter.
Hovedret:
Turbot på bund af blomkålspure med Château Chalon Sauce, Zucchine, Kammuslinger, Buerre Blanc Espuma, Ørredrogn, Sprød Torskesking, Purløg og Hvidløgsspirer garnish.
Dessert:
Blåbær Red Velvet Kage, Macarons, Pistacie og Jordbær Ganache, Merinque, Forskellige Friske Bær, Sorbet.
Medfølger:
Brød, 3 slags tapenader, matchende vin, øl eller sodavand til hver ret.

999,00 kr.

Drikkevarer

Hvidvin (Flaske)

200,00 kr.

Mouserne Vin (Flaske)

250,00 kr.

Rødvin (Flaske)

230,00 kr.

Fadøl 0.30l / 0,50l

35,00 kr. / 50,00 kr.

Pilsner, Radler, Alkoholfri - 0,50l Flaske

45,00 kr.

Mikrobryg, Axiom 0,33l Dåse - 0,50l Dåse, 0,33l Flaske

50,00 kr / 70,00 kr

Tilkøb (Pris per kuvert)

Salty Snacks

Salted mandler, casshew nødder, jordnødder osv.

25,00 kr.

Apetitvækkere

Bruschetta, rosti med toppings osv.

49,00 kr.

Natmad

Sliders, Hot Dog, Charcuteriebord osv.

89,00 kr.

Petit Fours

Lille desserter, småkager osv.

89,00 kr.

Kommer Snart

Kommer Snart...

00,00 kr.

Brunch

Kommer Snart

Kommer snart...

00,00 kr

Julemenu

Julemenu 2022

Kommer snart...

00,00

Scroll to top