Selskabsmenu (Pr. Kuvert, Min. 20 kuverter)
Inkl. Velkomstbobbler, Vin til Forret, Vin til Hovvedret og Portvin til Dessert (Eller Matchede ØL)
Tilkøb Fri bar: Øl, vin, vand, sodavand, saft og kaffe: 199,00 kr./kuvert
Menu 1
Forret:
Vilde Svampe Risotto
Hovedret:
Supreme Kyllingebryst, Kartoffelmousse, Broccoli Asparges, Gulerødder, Pandestegt kartofler, Veloute Supreme Sauce, Garnish.
Dessert:
Chocolate Mousse med Forskellige Bær
Medfølger:
Brød, 2 slags tapenader, matchende vin, øl eller sodavand til hver ret.
Vilde Svampe Risotto
Hovedret:
Supreme Kyllingebryst, Kartoffelmousse, Broccoli Asparges, Gulerødder, Pandestegt kartofler, Veloute Supreme Sauce, Garnish.
Dessert:
Chocolate Mousse med Forskellige Bær
Medfølger:
Brød, 2 slags tapenader, matchende vin, øl eller sodavand til hver ret.
449,00 kr.
Menu 2
Forret:
Laksefilet på bund af kartoffelmousse og spinat, serveret med tigerrejer, ørredrogn, safran sauce, spødt lakseskind, og ærteskud.
Hovedret:
Langtidstegt oksecuvette på bund af trøffelseleri pure, trøffel pommes duchesse, broccoli asparges, gulerødder, portvin demiglace og bearnese sauce, hvidløgsspirer garnish.
Dessert:
Mango og Passionsfrugt Cheesecake, Pistacie Ganache, Blåbær, Jørdbær, Mynte, og Mangosorbet På bund af ristede kokosflager.
Medfølger:
Brød, 2 slags tapenader, matchende vin, øl eller sodavand til hver ret.
Laksefilet på bund af kartoffelmousse og spinat, serveret med tigerrejer, ørredrogn, safran sauce, spødt lakseskind, og ærteskud.
Hovedret:
Langtidstegt oksecuvette på bund af trøffelseleri pure, trøffel pommes duchesse, broccoli asparges, gulerødder, portvin demiglace og bearnese sauce, hvidløgsspirer garnish.
Dessert:
Mango og Passionsfrugt Cheesecake, Pistacie Ganache, Blåbær, Jørdbær, Mynte, og Mangosorbet På bund af ristede kokosflager.
Medfølger:
Brød, 2 slags tapenader, matchende vin, øl eller sodavand til hver ret.
499,00 kr.
Menu 3
Forret:
Tapas Del Mar (Tigerrejer pe bund af hvidløgscreme, Gravad Laks med citroncremefraiche og salted agurk, Sashimi gulfinnet tun med Tataki dressing, blæksprutte på peberfrugt creme.
Hovedret:
Oksemørbrad på bund af jørdskokpure, kartoffellgratin, asparges, rødbeder, trøffel demiglace og trøffel holandaise, garnish.
Dessert:
Blåbæer cheesecake, blåbær sorbet, friske blæbæer.
Medfølger:
Brød, 2 slags tapenader, matchende vin, øl eller sodavand til hver ret.
Tapas Del Mar (Tigerrejer pe bund af hvidløgscreme, Gravad Laks med citroncremefraiche og salted agurk, Sashimi gulfinnet tun med Tataki dressing, blæksprutte på peberfrugt creme.
Hovedret:
Oksemørbrad på bund af jørdskokpure, kartoffellgratin, asparges, rødbeder, trøffel demiglace og trøffel holandaise, garnish.
Dessert:
Blåbæer cheesecake, blåbær sorbet, friske blæbæer.
Medfølger:
Brød, 2 slags tapenader, matchende vin, øl eller sodavand til hver ret.
599,00 kr.
Menu 4
Forret:
Kammuslinger på bund af bomkålpure, enoki svampe, buerre blanc foam, forskellige urter.
Hovedret:
Beef Wellington, Asparges, Broccoli Asparges i Buerre Monte, Trøffel Pommes Duchesse, Demiglace, Trøffel Bearnaise, Frisk Italiensk Trøffel, Garnish
Dessert:
Blåbær Red Velvet Kage, Macarons, Pistacie og Jordbær Ganache, Merinque, Forskellige Friske Bær, Sorbet.
Medfølger:
Brød, 3 slags tapenader, matchende vin, øl eller sodavand til hver ret.
Kammuslinger på bund af bomkålpure, enoki svampe, buerre blanc foam, forskellige urter.
Hovedret:
Beef Wellington, Asparges, Broccoli Asparges i Buerre Monte, Trøffel Pommes Duchesse, Demiglace, Trøffel Bearnaise, Frisk Italiensk Trøffel, Garnish
Dessert:
Blåbær Red Velvet Kage, Macarons, Pistacie og Jordbær Ganache, Merinque, Forskellige Friske Bær, Sorbet.
Medfølger:
Brød, 3 slags tapenader, matchende vin, øl eller sodavand til hver ret.
799,00 kr.
Menu 5
Forret:
Brioche Toast med Æggeblommer og Royal Oscietra Caviar, Cremefraiche, forskellige urter.
Hovedret:
Turbot på bund af blomkålspure med Château Chalon Sauce, Zucchine, Kammuslinger, Buerre Blanc Espuma, Ørredrogn, Sprød Torskesking, Purløg og Hvidløgsspirer garnish.
Dessert:
Blåbær Red Velvet Kage, Macarons, Pistacie og Jordbær Ganache, Merinque, Forskellige Friske Bær, Sorbet.
Medfølger:
Brød, 3 slags tapenader, matchende vin, øl eller sodavand til hver ret.
Brioche Toast med Æggeblommer og Royal Oscietra Caviar, Cremefraiche, forskellige urter.
Hovedret:
Turbot på bund af blomkålspure med Château Chalon Sauce, Zucchine, Kammuslinger, Buerre Blanc Espuma, Ørredrogn, Sprød Torskesking, Purløg og Hvidløgsspirer garnish.
Dessert:
Blåbær Red Velvet Kage, Macarons, Pistacie og Jordbær Ganache, Merinque, Forskellige Friske Bær, Sorbet.
Medfølger:
Brød, 3 slags tapenader, matchende vin, øl eller sodavand til hver ret.
999,00 kr.
Drikkevarer
Hvidvin (Flaske)
200,00 kr.
Mouserne Vin (Flaske)
250,00 kr.
Rødvin (Flaske)
230,00 kr.
Fadøl 0.30l / 0,50l
35,00 kr. / 50,00 kr.
Pilsner, Radler, Alkoholfri - 0,50l Flaske
45,00 kr.
Mikrobryg, Axiom 0,33l Dåse - 0,50l Dåse, 0,33l Flaske
50,00 kr / 70,00 kr
Tilkøb (Pris per kuvert)
Salty Snacks
Salted mandler, casshew nødder, jordnødder osv.
25,00 kr.
Apetitvækkere
Bruschetta, rosti med toppings osv.
49,00 kr.
Natmad
Sliders, Hot Dog, Charcuteriebord osv.
89,00 kr.
Petit Fours
Lille desserter, småkager osv.
89,00 kr.
Kommer Snart
Kommer Snart...
00,00 kr.
Brunch
Kommer Snart
Kommer snart...
00,00 kr
Julemenu
Julemenu 2022
Kommer snart...