fbpx

Tilberettning

Tusind tak fordi du valgte iGourmet som din cateringfirma til nytårsaften. Vi ønsker dig alt det bedste i 2023. Og må alle dine ønsker blive opfyldt.

 

Nem vejledning til menuen

Trin 1.

2 timer før servering varmes ovnen op til 200 grader (varmluft)

Tag oksecuvetten ud af vakuumposen, sæt den ind i ovnen og steg i 10 minutter.

Efter 10 minutters stegning reduceres ovntemperaturen til 58 grader og steges ved 58 grader indtil servering (1 time 50 minutter) Hvis din ovn er udstyret med kødtermometer, eller du har et kødtermometer, ville det være ideelt at tjekke kødets kernetemperatur, som skal være mellem 56-58 grader for medium gennemstegt kød, hvilket er det vi sigter efter her.

 

Trin 2.

Mens kødet steger i ovnen, 30 minutter før servering, skal du tage din lakserilette forret ud af køleskabet, så den kan nå stuetemperatur, inden den skal spises. Vi har allerede anrettet lakserillette i vægglasset, for at spare lidt af din tid.

 

Trin 3

Læg velute-kyllingesuppen i gryden, og varm den først op lige før du er klar til at begynde med at spise. Suppen skal nå kogepunktet, derefter skal den koge kun 1 minut ved lav varme, og den er klar til servering.

 

Trin 4

Dessert er noget, du kan anrette foran, Vi har med vilje frosset mango cheesecaken, så du kan anrette på tallerkenerne lade den stå i stuetemperatur indtil der er desert tid.

 

Finale:

Suppen er kogende og klar til servering.

Lakseriletten er ude af køleskabet og klar til servering.

Desserten er allerede anrettet foran, og den er også klar til at blive serveret.

 

Vi står nu tilbage med hovedretten:

Kødet er i ovnen, det havde stået der i 2 timer og det er klar til at blive skåret.

 Demiglace sauce er klar til at blive varmet op i en lille gryde.

Bearnaisesaucen er klar til at blive varmet op i en lille gryde eller en glasskål over dampen. (Opvarm ikke direkte på komfuret, da du kan risikere, at det flækker)

Puré er i en gryde og klar til at blive varmet op.

2 pander står klar på komfuret, en til kartofler og en til grøntsager.

Varm 2 pander op, og brug olivenolie til at riste kartoflerne i et par minutter, indtil de får fin farve, efter stegning tilsat rosmarin og hvidløgsdressing, steg i et par sekunder mere, pas på at hvidløget ikke brænder på, tilsæt strejf af salt. Tag gryden af og sæt den i ovnen for at holde kartoflerne varme indtil servering.

På den anden pande varmes olivenolien op og aspargesbroccoli og gulerødder steges i kort tid 1-2 minutter, efter stegning sættes panden ind i ovnen for at holde den varm indtil servering.

Varm saucen op.

Varm bearnaisen op.

Varm puréen op.

Mens en person tager sig af de ting, der varmer op på komfuret, skulle den anden person nu skære kødet.

Anret din tallerken i følgende rækkefølge. (Se billederne nedenfor for at få en idé om, hvordan den endelige tallerken skal se ud.)

  1. Puree
  2. Asparges Broccoli
  3.  Gulerødder
  4. Kartofler
  5. Kød
  6. Sauce
  7. Bearnaise
  8. Garnish

 

God fornøjelse.

OBS! 

Det Lille Sted er navnet på vores koncept. Din mad vil blive tilberedt af iGourmet.

Hvis du ikke allerede kender iGourmet, kan du tjekke vores facebookside ud, og læse mere om os. KLIK HER

Scroll to top